Városlista
2024. május 20, hétfő - Bernát, Felícia

Hírek

2021. November 01. 20:07, hétfő | Helyi
Forrás: fotó: Facebook

Lassan ugyan, de sikerül megfékezni a lángokat

Lassan ugyan, de sikerül megfékezni a lángokat

A megyei katasztrófavédelem néhány perccel ezelőtt arról tájékoztatott: lassan haladnak a munkálatok, de látni már a végét.

Köves Péter, a Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság szóvivője arról számolt be, hogy nincsenek egyszerű helyzetben a tűzoltók a Tamási Fürdőnél, melynek kigyulladt a tetőszerkezete hétfőn kora este. Jelenleg is zajlnak a munkálatok, hat tűzoltó fecskendő, kettő magasból mentő különleges szer dolgozik a kárhelyszínen, ez nagyságrendileg 40 tűzoltót jelent.

Egy külső, több száz négyzetméteres kiterjedésű fém burkolat fedi a kőzetgyapot szigetelést, valamint az alatta levő lambériás részt, ami gócpontokban még izzás alatt áll. Ezeket tárják fel jelenleg a tűzoltók, ez azonban hosszabb ideig eltart majd. Mivel az építmény boltíves, és az ezt tartó vázszerkezet is beizzott, ezeken közlekedni nem veszélytelen, de a tűzoltók szakszerűen végzik a munkájukat. A munkálatok valószínűleg még sokáig eltartanak, de az eset kézben tartható, lassan ugyan, de látni a folyamat végét - mondta a szóvivő.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 20. 09:05, hétfő | Helyi

Megnyílnak a laktanyák kapui gyermeknap alkalmából

Május 26-án, vasárnap idén is kinyílnak a laktanyák szertárkapui, hogy gyereknap alkalmából feledhetetlen élményt nyújtsanak kicsiknek és nagyoknak egyaránt.

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.