Városlista
2024. május 19, vasárnap - Ivó, Milán

Hírek

2013. Március 15. 07:43, péntek | Helyi
Forrás: Tolna Megyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság, MTI fotó: napiaszonline.hu

A helyzet az éjszaka folyamán nem változott

A helyzet az éjszaka folyamán nem változott

A helyzet az éjszaka folyamán sem változott, a közlekedés továbbra is szinte lehetetlen a 61-es,65-ös utakon, a legrosszabb körülmények Tamási és Dombóvár járásban alakultak ki.

A legnagyobb problémát a rendkívül erős szél okozza, ami folyamatos hóátfúvásokat, hótorlaszokat emel a megye útjaira. A Közút folyamatosan dolgozik az utak megtisztításán, a Katasztrófavédelem pedig a bajba jutottak segítésén. A megye tűzoltói az éjszaka folyamán is megállás nélkül dolgoztak az árokba csúszott, elakadt járművek mentésén.

Az OMSZ előrejelzései szerint a sokfelé viharos szél a Dunántúlon csak a délután második felétől kezd jelentősen mérséklődni. A legerősebb széllökések általában 60-90 km/h között várhatók, a havazásból a Dunántúl keleti felén lepel-5 cm friss hó hullhat. Késő délutántól mindenütt megszűnik a csapadék. Tolna megyére jelenleg is narancssárga riasztás van érvényben.

A Katasztrófavédelem továbbra is arra kér mindenkit, hogy senki ne induljon útnak!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Május 13. 11:14, hétfő | Helyi

30 éve halt meg Würtz Ádám grafikus

Halálának 30. évfordulója alkalmából Tamásiban a DámPont Ökoturisztikai Látogatóközpontban emlékkiállítása nyílt május 11-én.

2024. Május 08. 13:55, szerda | Helyi

Színes programokkal várja Tamási a Tour de Hongrie mezőnyét

Részletek cikkünkben olvashatók. Nagyításhoz kattintson a képre.

2024. Május 03. 16:03, péntek | Helyi

Építési telkeket értékesít Tamási Város Önkormányzata

Tamási Város Önkormányzata nyilvános pályázatot ír ki a tulajdonát képező 6 db 800 m2 térmértékű és 2 db 1200 m2 térmértékű építési telek értékesítésére.

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.