Városlista
2024. május 2, csütörtök - Zsigmond

Hírek

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

Dr. Horváth Kálmán főispán, a Tolna Vármegyei Védelmi Bizottság elnöke a biztonságunkért csendben és sikeresen dolgozóknak a Vármegyeházán személyesen adta át a Tolna Megye Védelméért emlékérmet és oklevelet.

Müller Katalin tűzoltó családba született: édesapja, édesanyja, nagybátyja és keresztanyja is tűzoltó volt. A családi tradíciót követve már kisgyermekként elköteleződött az önkéntes munka, a segítségnyújtás mellett. 2008-ban alapfokú tűzoltó tanfolyamot végzett és a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület tagja lett, amelynek elkötelezettsége és helytállása elismeréseként 2016-tól elnöki feladatait látja el.

Müller Katalin vezetésével az Egyesület kiterjedt külföldi kapcsolatokat épített ki, elsősorban Tamási város testvérvárosainak tűzoltó egyesületeivel. A szakmai tapasztalatcsere és a folyamatos együttműködés mellett a németországi partnertelepülések több alkalommal nyújtottak segítséget a tamási tűzoltók gépjárműparkjának, illetve tűzoltó eszközeinek fejlesztéséhez.

Müller Katalin hivatásának tekinti az önkéntes munkáját. Példát mutat segítségnyújtásból, szolidaritásból, összefogásból, bátorságból és önzetlenségből.

A Tolna Vármegyei Katasztrófavédelmi Igazgatóság valamennyi munkatársa ezúton fejezi ki gratulációját Müller Katalinnak, továbbá kíván kitartást az önkéntes női tűzoltó szakmai életútjának következő lépcsőihez.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 29. 08:49, hétfő | Helyi

Az év Tolna vármegyei rendőre Tóth Nándor

A Rendőrség Napja alkalmából az Év Tolna Vármegyei Rendőre elismerést azok a rendőrök kaphatják meg, akik kiemelkedően eredményes szakmai munkát folytatnak és szolgálatukat példaértékűen, fegyelmezetten látják el.

2024. Április 27. 11:00, szombat | Helyi

Tervezett áramszünet várható Tamásiban

Tamásiban az alábbi tervezett áramszünet megtartása elengedhetetlen, az üzembiztonság növelése és a későbbi üzemzavarok megelőzése érdekében.

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.