Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2020. Január 13. 08:56, hétfő | Helyi

Tóth Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2019-ben

Tóth Péter kapta a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt 2019-ben

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. megtartotta hagyományos évzáró ünnepségét december 19-én, amelyen átadták a Gyulaj Zrt-ért aranygyűrűt.

2019-ben az elismerő kitüntetést Tóth Péter kerületvezető erdész-vadásznak adta át az évértékelőjét követően Gőbölös Péter vezérigazgató. Tóth Péter az erdész technikum elvégzése után az édesapjától örökölt festő szépségű Annafürdői területen kezdte meg erdész munkáját, nagy részt vállalt az itt található erdészeti erdei iskola kialakításában és fellendítésében, a természetről, erdőről, növényekről, állatokról szerzett tudását, tapasztalatait szívesen adta át az ide érkező gyermekcsoportoknak. Ma magas színvonalú, elhivatott, lelkiismeretes munkájával nagyban hozzájárul a Hőgyészi Erdészet különleges rendeltetésű területeinek vad- és erdőgazdálkodásának fejlődéséhez, mindig nagy figyelmet fordít a vadállomány fenntartására, és annak megőrzésére. Tóth Péter a Gyulaj Zrt. lövészcsapátának oszlopos tagja, lőtudásával nagyban segíti a csapat sikereit. 2015-ben Miniszteri Elismerő Oklevelet kapott az erdő- és vadgazdálkodási területen végzett kiemelkedő munkája, valamint az ökoturisztikai, környezeti nevelési munkája elismeréseként. Szintén 2015-ben az Országos Erdészeti Egyesület által szervezett Év Erdésze versenyen első helyezést ért el. Hivatását és szakmai szolgálatát példásan gyakorolja.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!