Városlista
2024. április 25, csütörtök - Márk

Hírek

2020. Április 08. 17:16, szerda | Helyi

Támogatja az önkormányzat a polgárőröket

Támogatja az önkormányzat a polgárőröket

A pénzbeli támogatást a veszélyhelyzet miatti fokozott közterületi jelenléti feladatok ellátásával kapcsolatosan kapja a polgárőrség.

Tamásiban a város önkormányzata 2020.évi költségvetésről szóló 3/2020-(II.27.) számú önkormányzati rendelete 9.§(2) bekezdésben foglalt felhatalmazás alapján a költségvetés általános tartaléka terhére 100.000 Ft rendkívüli támogatásban részesíti a Tamási Polgárőr Egyesületet.

A támogatás célja: az élet – és vagyonbiztonságot veszélyeztető tömeges megbetegedést okozó humánjárvány megelőzése, illetve következményeinek elhárítása, a magyar állampolgárok egészségének és életének megóvása érdekében elrendelt veszélyhelyzet miatti fokozott közterületi jelenléti feladatok ellátásával kapcsolatos felmerülő költségek hozzájárulására.
Köszönjük!

Péter Csaba elnök

Tamási Polgárőr Egyesület

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.