Városlista
2024. április 24, szerda - György

Hírek

2020. Augusztus 13. 07:56, csütörtök | Helyi

Tamásiba látogat a Kossuth Rádió Országjáró című szombati műsora

Tamásiba látogat a Kossuth Rádió Országjáró című szombati műsora

Az élő közvetítés során Tamásiban interjúk hangzanak el a városban élőkkel, a körkapcsolások során a hallgatók bepillantást kaphatnak a város és a környék életébe, az itt élő közösség mindennapjaiba, értékeibe.

Augusztus 15-én Tamási lesz az állomása az Országjáró műsornak. A műsor készítői hétről hétre bebarangolják hazánk különleges helyeit, bemutatják egy-egy vidék jellegzetességeit, megkóstolják az adott tájegység különleges ételeit, italait. Olyan emberekkel beszélgetnek, akik kitűnnek környezetükből, szívesen tesznek lakóhelyükért, közösségükért. Apró, de gyakran nem hétköznapi tetteikkel dolgoznak a vidék életben maradásáért. Az Országjáró magazinban olyan élettel teli közösségeket mutatnak be, akiknek tevékenysége jó példa lehet az ország bármely pontján élőknek. A délelőtti és délutáni élő közvetítés során Tamásiban interjúk hangzanak el a városban élőkkel, a körkapcsolások során a hallgatók bepillantást kaphatnak a város és a környék életébe, az itt élő közösség mindennapjaiba, értékeibe. A nap során a Nemzeti Művelődési Intézet gasztrobusza Prohászka Béla Venesz-díjas mesterszakáccsal, a Magyar Nemzeti Értékek és Hungarikumok Szövetsége alelnökével, az elkészített térségi specialitásokkal, gasztronómiai jellegzetességekkel várja az érdeklődőket a művelődési központ előtti rendezvénytéren. A gyerekeket óriáspuzzle, kocka kirakó, memóriatábla, társasjáték, színezők, a felnőtteket kvízjátékok várják. A szervezők arra bíztatnak mindenkit, hogy látogassanak el a rendezvénytérre augusztus 15-én, szombaton, vagy hallgassák a műsort 10 és 12 óra, valamint 14 és 18 óra között.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.