Városlista
2024. április 20, szombat - Konrád, Tivadar

Hírek

2018. Január 10. 08:51, szerda | Helyi
Forrás: police.hu

Ittas férfinak adta át a kormányt

Ittas férfinak adta át a kormányt

A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyet vádemelési javaslattal adták át az ügyészségnek.

Két tamási lakos ellen javasol vádemelést a rendőrség. Egy személygépkocsi közlekedett 2017. július 13-án délután Tamási belterületén, amikor a járőrök ellenőrzés alá vonták. Az igazoltatás során kiderült, hogy a sofőr alkoholos befolyásoltság alatt vezette az autót, amelyet a jármű tulajdonosa engedett meg neki, aki szintén a gépkocsiban utazott. A rendőrök mindkettejüket előállították, majd a jármű vezetőjét, egy 62 éves tamási férfit ittas állapotban elkövetett járművezetés vétség, utasát, egy 80 éves szintén helyi nőt pedig jármű vezetésének tiltott átengedése ittas személynek vétség elkövetésének megalapozott gyanúja miatt hallgatták ki gyanúsítottként, tájékoztatott a Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság. Az eljárás során mindketten szabadlábon védekezhetnek. A Tamási Rendőrkapitányság Közlekedésrendészeti Alosztályának munkatársai a nyomozást befejezték, az ügyet vádemelési javaslattal az ügyészségnek a napokban átadták.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!