Városlista
2024. április 26, péntek - Ervin

Hírek

2020. Szeptember 01. 19:23, kedd | Helyi

Ismét szigorú korlátozások lépnek életbe a megyei kórházban

Ismét szigorú korlátozások lépnek életbe a megyei kórházban

A kórház területén tehát szeptember 1-jén reggel 6 órától teljes látogatási tilalom lépett életbe, amelyet szigorúan ellenőriznek és betartanak.

A Tolna Megyei Balassa János Kórház vezetése attól tájékoztatott, hogy a súlyosbodó járványügyi helyzetre való tekintettel, a kórházban fekvő betegek védelme, az egészségügyi dolgozók egészségének megőrzése, valamint a kórház működőképességének megtartása érdekében, 2020. szeptember 1-én 6:00 órától visszavonásig ismét szigorú korlátozások kerültek bevezetésre az intézményben. A kórház területén tehát szeptember 1-jén reggel 6 órától TELJES LÁTOGATÁSI TILALOM lépett életbe, amelyet szigorúan ellenőriznek és betartanak! A bent fekvő betegekkel való kapcsolattartást más úton, folyamatosan igyekeznek biztosítani.
A látogatási tilalom alatti korlátozások és a kapcsolattartási lehetőség a korábbi szabályozásnak megfelelően alakul. A járóbeteg-ellátást szolgáló kórházi belépési pontok (főporta épülete, Ybl Miklós utcai sátor, rendelőintézet) változatlan rendben működnek tovább, a kórházba belépni csak COVID előszűrést követően lehet. A betegekkel kísérő csak indokolt esetben (pl: gyermekkorú betegnél szülő) léphet be. A mozgásukban korlátozott betegek kórházon belüli közlekedését a kórház betegszállító szolgálata és betegvezetői segítik. Gépjárművel a kórház területére behajtani nem lehet. A valamennyiünk biztonságát és a kórház folyamatos működőképességét szolgáló intézkedések betartásában továbbra is számítunk a lakosság megértő és fegyelmezett együttműködésére – hangsúlyozta Németh Csaba főigazgató.

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 25. 10:25, csütörtök | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma oldalunkon már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 24. 14:36, szerda | Helyi

Eltűnt Bálint Lóránt

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 19. 15:41, péntek | Helyi

Tolna Megye Védelméért emlékérmet vehetett át Müller Katalin

Április 16-án vette át Müller Katalin, a Tamási Önkéntes Tűzoltó Egyesület elnöke kimagasló helytállásáért a rangos elismerését.

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.