Városlista
2024. április 19, péntek - Emma

Hírek

2021. Január 20. 14:22, szerda | Helyi

Elismerő kitüntetést vehetett át Kárász Attila

Elismerő kitüntetést vehetett át Kárász Attila

A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan, de rendhagyó módon idén is átadta a Gyulaj Zrt.-ért aranygyűrűt.

A 2020. év minden szempontból rendhagyónak mondható, a Covid-19 pandémia mindent átrajzolt és sok mindent tönkre tett az idei évben, példátlan gazdasági kárt okozva a Gyulaj Zrt. tevékenységében is, mindemellett az emberi közösségek normális találkozási lehetőségeit is tönkre teszi a vírus jelenléte.
A Gyulaj Erdészeti és Vadászati Zrt. hagyományosan, de rendhagyó módon idén is átadta a „Gyulaj Zrt.-ért” aranygyűrűt 2020. december 17-én, a vírushelyzetre való tekintettel csak szűk körben a részvénytársaság vezérigazgatói irodájában.

Az elismerő kitüntetést olyan kollégák kaphatják meg, akik emberi és szakmai téren is megbízható stabilitást, értékteremtést jelentenek a Zrt. életében, és munkájukban kiemelkedőt alkotnak. Az idei évben Kárász Attila okl. erdőmérnök a Tamási Erdészet erdőművelési műszaki vezetője kapta az erdőművelésben elért teljesítményéért és kiemelkedő eredményeiért, különösen a génmegőrzési feladatokban végzett kiváló és országosan is kiemelkedő munkájáért.
Kárász Attila a Soproni Egyetem elvégzése után 1997-ben a Gyulaj Zrt-nél Nagydorogon gyakornokként kezdte a szakmai pályafutását és hivatását, majd kinevezték erdőművelési műszaki vezetőnek, amely feladatokat 2002-ig a Pincehelyi Erdészetnél látta el. 2002. áprilisában került a Tamási Erdészethez ugyanebben a munkakörben, és látja el azóta is feladatait lelkiismerettel és precíz alapossággal és pontossággal.
Kárász Attila az elismerő kitüntetését a gratuláció és a cégvezetői méltatás mellett, Gőbölös Pétertől a Gyulaj Zrt. vezérigazgatójától vette át.
Gratulálunk az elismeréséhez!

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 18. 08:59, csütörtök | Helyi

„Tiszta porta virágos kert” program Tamásiban

Tamási Város Önkormányzata az idei évben is szeretné elismerni, értékelni azokat a lakókat, akik aktívan tesznek környezetük szépségéért, ezáltal is hozzájárulva Tamási arculatának szépítéséhez.

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.