Városlista
2024. április 18, csütörtök - Andrea

Hírek

2020. Január 03. 09:58, péntek | Helyi

Alkoholmentes pezsgőt kaptak a sofőrök

Alkoholmentes pezsgőt kaptak a sofőrök

A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tamási Rendőrkapitányság egyenruhásai az ittas járművezetés veszélyeire hívták fel a figyelmet.

Hagyományosan 2020. január 1-jén baleset-megelőzési kampányt tartottak a Tolna megyei rendőrök. Akciójukban az ittas járművezetéssel szemben kampányoltak. A nap folyamán az egyenruhások a megye útjain több mint száz gépkocsivezetőt ellenőriztek. A Tolna Megyei Rendőr-főkapitányság és a Tamási Rendőrkapitányság közlekedési rendőrei az általános igazoltatáson túl valamennyi járművezetővel szondát is fúvattak. A kampány keretében felhívták az autósok figyelmét az ittas járművezetés veszélyeire és annak következményeire. A közúti ellenőrzések alkalmával azok a járművezetők, akiknél mindent rendben találtak, alkoholmentes pezsgőt kaptak ajándékba.

A nap folyamán ittas sofőrrel szemben nem kellett intézkedni a rendőröknek. Szankcionálásra nem került sor, azonban az egyenruhások szükség esetén felhívták az érintettek figyelmét a hiányosságokra.

Címkék: újév, Tamási, tolna megye

Ezek érdekelhetnek még

2024. Április 15. 09:07, hétfő | Helyi

A Rászoruló Gyermekekért Alapítvány tart jótékonysági kulturális bemutatót Tamásiban

A „Rászoruló Gyermekekért” Alapítvány 2024. április 26-án 18 órai kezdettel jótékony célú kulturális bemutatót tart a Tamási Művelődési Központ színháztermében.

2024. Április 11. 09:54, csütörtök | Helyi

Olvassa a Dombóvári Szuperinfó legújabb számát!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!

2024. Április 09. 08:14, kedd | Helyi

Eltűnt Orsós Veronika Melinda és Fodor Krisztina

A tamási rendőrök a lakosság segítségét kérik.

2024. Április 05. 15:00, péntek | Helyi

A Dombóvári Szuperinfó legújabb száma nálunk már olvasható!

A lenti képre kattintva juthat el az olvasósarokba. Iratkozzon fel e-mail címével, hogy minden szerdán megkapja a Dombóvári Szuperinfó digitális változatát!